Schoonmaakbedrijf Woudrichem

Op zoek naar schoonmaakbedrijf Woudrichem? Is uw bedrijf gevestigd in Woudrichem en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf bij u in de buurt? Leca Cleaning uit Werkendam is uw partner in facilitaire dienstverlening. Leca Cleaning is gespecialiseerd in kantooronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en mutatiereiniging. Als schoonmaakbedrijf woudrichem werken we snel en vakkundig.  Schoonmaakbedrijf Woudrichem  levert naast kwaliteit ook flexibiliteit. Wij werken daarom zonder vaste contracten en kleine lettertjes.

 

Schoonmaakbedrijf Woudrichem onderscheidt zich dankzij haar jarenlange ervaring, doen wat je afspreekt en wij hebben aandacht voor de klant.

 

Schoonmaakbedrijf Woudrichem  verzorgt verder ook: dakgootreiniging, mutatie reiniging, nieuwbouw oplevering, reinigen van loodsen, bedrijfshallen en werkplaatsen.

 

 

 

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl