Bouwkeet schoonmaken

Bent u op zoek naar bouwkeet schoonmaken? Wilt u een bouwkeet laten schoonmaken? periodiek of wekelijks? Leca Cleaning is uw partner in facilitaire dienstverlening. Het laten schoonmaken van bouwketen is een must voor elke bouwplaats. Denk hierbij aan het schoonmaken van toiletgroepen en schaftruimtes, maar uiteraard ook de algehele keetschoonmaak. Tevens is het belangrijk dat de uitvoerderskeet schoon zijn, dit is namelijk ook het visitekaartje van uw bedrijf.  Wij leveren daarnaast ook sanitaire voorzieningen/artikelen. Zo grijpt u nooit mis. Als bouwkeet schoonmaken werken we snel en vakkundig. Leca Cleaning levert naast kwaliteit ook flexibiliteit. Wij werken daarom zonder vaste contracten en kleine lettertjes.

De frequentie van het schoonmaakonderhoud kunt u zelf bepalen. Dit kan dagelijks/wekelijks zijn maar ook voor periodiek schoonmaakonderhoud kunt u bij Leca Cleaning terecht.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel 085 060 48 00 of mail naar info@lecacleaning.nl

 

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl