Diensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Bij Leca Cleaning bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van reiniging van bedrijfspanden, kantoren en winkels.

Als schoonmaakbedrijf Leca Cleaning zijn we van alle markten thuis. We reinigen niet alleen kantoren, praktijken en bedrijfspanden, maar leveren ook producten en sanitaire voorzieningen zoals onder andere handdoekdispensers en navullingen.

Leca Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Wij verzorgen onder andere ook: dakgootreiniging, mutatie reiniging, nieuwbouwoplevering, reinigen van loodsen/hallen/werkplaatsen en meer.

 

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten via: info@lecacleaning.nl of bel 085 060 4800

 

Meer informatie kunt u hieronder vinden.

 
 

Kantooronderhoud

Een schone en frisse werkomgeving werkt prettiger voor u en uw personeel, maar belangrijk is ook dat het een eerste indruk geeft van uw bedrijf.

Van 1x per week, dagelijks of incidenteel schoonmaakonderhoud, wij stellen onze dienstverlening op maat samen. Zo creëren wij een frisse en schone werkomgeving.

Zelf personeel in dienst nemen heeft nogal wat nadelen, want wat gebeurt er tijdens ziekte- of vrije dagen? Leca Cleaning neemt deze taak graag bij u uit handen, en u bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit. Tevens kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw core business.

Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij in overleg, dat voor u uitvoeren. Wij zijn niet regio gebonden en doordat u misschien meerdere vestigingen heeft, is het voor u makkelijker om één schoonmaakbedrijf op diverse locaties te hebben. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Doordat wij ook buiten kantoortijden werkzaam zijn, zal uw normale bedrijfsvoering hiervan geen hinder hebben. Natuurlijk kunnen wij ook op aangepaste werktijden tijdens kantooruren werkzaam zijn.

 

Vloeronderhoud

Of het nu om een tapijt, een elastische vloer of een harde vloer gaat, wij leveren kwaliteit en een goede service. We werken door heel Nederland.

Wat doen wij:

 • Reinigen & conserveren van Linoleum / Marmoleum
 • Reinigen van tegelvloeren
 • Reinigen van betonvloeren
 • Tapijtreiniging

Door middel van onze methodes, machines en kennis, kunnen wij uw vloer er weer representatief uit laten zien.

 
 
 

Glasbewassing

Blinkende ramen, een helder verhaal. Schone ramen zorgen voor een representatieve uitstraling van uw pand. Hiervoor werken wij, afhankelijk van uw specifieke situatie, op traditionele wijze of met behulp van ons telewash-systeem. Bij de traditionele manier hanteren wij een ladder, inwasser, raamwisser en een spons. In speciale situatie wordt gebruik gemaakt van hoogwerkers.

Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. Leca Cleaning beschikt over een filterinstallatie waarmee we zelfs water op locatie kunnen demineraliseren tot omgekeerde osmose.

 

Glazenwasser werkendam, glazenwasser giessen, glazenwasser woudrichem, glazenwasser raamsdonksveer, glazenwasser altena, telescoop bewassing werkendam, telescoopbewassing giessen, glasbewassing altena, glasbewassing almkerk, glasbewassing raamsdonksveer, glasbewassing gorinchem, glazenwasser gorinchem

 

Hogedrukreiniging

Een ander belangrijk visitekaartje van uw bedrijf is een schoon bedrijfsterrein.  Wij werken voor zowel bedrijven als particuliern.

Leca Cleaning  reinigt onder andere:

 • Bedrijfsterreinen
 • Opritten
 • Parkeerplaatsen
 • Terrassen
 • Vlonders
 • Schuttingen
 • Tuinmeubulair
 • Straatwerken
 • Etc.
 
 
 

Overige diensten

Leca Cleaning houdt niet op bij kantooronderhoud, vloerreiniging, en glasbewassing. Leca Cleaning is u graag van dienst met het reinigen onder andere:

Nieuwbouwopleveringen / renovatieprojecten

Leca cleaning verzorgt onder andere de “eerste” schoonmaak van woningen en bedrijven. U kunt hierbij denken aan verwijderen van cementsluier van tegelvloeren en sanitaire ruimtes, kitresten, ramen zemen ed. Wij verzorgen voor de schoonmaak op uw specifieke situatie.

Reinigen van dakgoten

Voorkom verstopte afvoerpijpen, die worden veroorzaakt door bladeren en (vogel)nesten.

Laat uw dakgoot periodiek reinigen door Leca Cleaning en voorkom zo lekkages, natte muren en houtrot.

Verder reinigen wij;

 • Trappenhuizen, bijvoorbeeld Vve’s
 • Recreatie ruimten
 • Praktijken
 • Scholen
 • Horeca
 • Kinderopvangcentra’s
 • Gymlokalen
 • Units
 • Loodsen/fabrieken
 • Reclame borden
 • Bouwopruimingen

Ook voor puin- en ontruimingen kunt u bij ons terecht. Eenmalig of periodiek ontkalken van toiletgroepen, Ontkalken van keukens, toiletten en badkamers

Voor al uw overige wensen op schoonmaak gebied kunt u contact
met ons opnemen.

 

(Schoonloop)matten

Leca Cleaning levert schoonloopmatten en logomatten. Om uw harde of zachte vloeren zo goed mogelijk te beschermen dient u zeker over te gaan tot de aanschaf van een goede schoonloopmat. Schoonloopmatten worden hoofdzakelijk bij de entree gelegd. Hierdoor wordt de inloop van vuil aanzienlijk gereduceerd en wordt uw vloer beschermd (tegen bijvoorbeeld schurend zand).

Wilt u echt opvallen en een goede eerste indruk maken op uw klanten? Dan is een logomat echt iets voor uw bedrijf. Stijlvol en onderscheidend. Schoonloop- en logomatten zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en kleuren. Informeer bij Leca Cleaning naar de mogelijkheden en prijzen.

 
 
 

Mutatie reiniging

Wanneer wij huurwoningen gereed maken voor de oplevering aan een nieuwe huurder, pakken wij dat grondig aan.  De sanitaire ruimtes worden ontkalkt, de ramen gezeemd, alle kamers stofvrij gemaakt en de keuken ontvet. Daarnaast ontvetten wij alle kozijnen, deuren en schakelaars in huis.

 

Behang verwijderen:

Bij ernstige verrookte woning of een woning die gerenoveerd gaat worden, is prettig werken voor een nieuwe huurder of aannemer.

 

Ontruimen van woningen:

Ook komt het met regelmaat voor dat huurders vertrekken/uitgezet en alles achterlaten om wat voor redenen dan ook. Leca Cleaning zorgt er voor dat de woning snel, vakkundig wordt ontruimd en schoongemaakt voor een nieuwe huurder of koper.

 

 

 

schoonmaakbedrijf gorinchem, schoonmaakbedrijf werkendam, schoonmaakbedrijven werkendam, schoonmaakbedrijven raamsdonksveer, schoonmaakwerk raamsdonksveer, glazenwasser werkendam, schoonmaakbedrijf woudrichem, glazenwasser woudrichem, schoonmaakbedrijf giessen, schoonmaakbedrijven giessen, schoonmaak gorinchem, schoonmaakbedrijf hank, schoonmaakbedrijven raamsdonksveer, schoonmaakbedrijven gorinchem, tapijtreiniging brabant, schoonmaakbedrijven zaltbommel, schoonmaak gorinchem,

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl