Glazenwasser Werkendam

Op zoek naar glazenwasser Werkendam? Wilt u schone ramen? Is uw bedrijf of winkel gevestigd in Werkendam en bent u op zoek naar een professionele glazenwasser bij u in de buurt? Leca Cleaning uit Werkendam is uw partner in facilitaire dienstverlening. Leca Cleaning is gespecialiseerd in glasbewassing. Zowel traditioneel als met behulp van ons telewash-systeem. Bij de traditionele manier hanteren wij een ladder, inwasser,raamwisser en een spons. Bij het telewash-systeem, ook wel telescoopbewassing genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water (osmose) en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoogte reikt.

 

Glazenwasser Werkendam. blinkende ramen, een helder verhaal. Leca Cleaning uit Werkendam zorgt ervoor dat uw bedrijfspand of winkel er weer representatief uit ziet. Want schone ramen is een visitekaartje van uw pand.

glazenwasser werkendam, glasbewassing werkendam, ramen zemen werkendam, ramen lappen werkendam, glazenwasser in werkendam

 

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl