Kantooronderhoud

Een schone en frisse werkomgeving werkt prettiger voor u en uw personeel, maar belangrijk is ook dat het een eerste indruk geeft van uw bedrijf.

Van 1x per week, dagelijks of incidenteel schoonmaakonderhoud, wij stellen onze dienstverlening op maat samen. Zo creëren wij een frisse en schone werkomgeving.

Zelf personeel in dienst nemen heeft nogal wat nadelen, want wat gebeurt er

tijdens ziekte- of vrije dagen? Leca Cleaning neemt deze taak graag bij u uit handen, en u bent verzekerd van continuïteit en kwaliteit. Tevens kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw core business.

Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij in overleg, dat voor u uitvoeren. Wij zijn niet regio gebonden en doordat u misschien meerdere vestigingen heeft, is het voor u makkelijker om één schoonmaakbedrijf op diverse locaties te hebben. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Doordat wij ook buiten kantoortijden werkzaam zijn, zal uw normale bedrijfsvoering hiervan geen hinder hebben. Natuurlijk kunnen wij ook op aangepaste werktijden tijdens kantooruren werkzaam zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl