Schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg

op zoek naar schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg? Wilt u uw kantoor wekelijks schoongemaakt hebben? Of wilt u uw vloer laten reinigen? Of wilt schone ramen? Dan heeft u een professionele schoonmaakbedrijf gevonden. Bij Leca Cleaning bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van reiniging van bedrijfspanden en kantoren. Schoonmaakbedrijf Leca Cleaning is gevestigd in Werkendam, maar is uitgegroeid tot een begrip in de hele regio. Ook wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg, en een correct schoonmaakbedrijf wilt zonder vaste contracten , zijn wij uw partner in facilitaire dienstverlening.

De dienstverlening van schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg

Als schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg zijn we van alle markten thuis. We reinigen niet alleen kantoren en bedrijfspanden, maar leveren ook producten en sanitaire voorzieningen zoals handdoekdispensers en handzeepdispensers. Leca cleaning is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud van kantoren en bedrijven, glasbewassing en specialistische reiniging.

Schoonmaakbedrijf Wijk en Aalburg verzorgt verder ook: dakgootreiniging, mutatie reiniging, nieuwbouw oplevering, reinigen van loodsen, bedrijfshallen en werkplaatsen.

 

 

 

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Leca Cleaning? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bespreek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Velden met * zijn verplicht

24/7 bereikbaar

Leca Cleaning
Hulsenboschstraat 16/L
4251 LR Werkendam

Tel. 085 060 4800

Mail: info@lecacleaning.nl